Через погіршення епідситуації ЦНАПи Львова завтра не прийматимуть відвідувачів

1138 0
На початку тижня призупинив роботу через захворювання працівників ЦНАП у Рясному.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Через погіршення епідемічної ситуації, пов’язаної з коронавірусом,  Центри надання адміністративних послуг Львівської громади тимчасово призупиняють прийом відвідувачів у суботу. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Окрім цього, на початку тижня призупинив роботу через захворювання працівників ЦНАП у Рясному на вул. Шевченка, 374. Як уточнили в коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР, наступного тижня він теж ще не працюватиме.

Читайте також: Львів'ян просять вчасно платити за компослуги. Як оплатити онлайн 

Додамо, що служба підтримки ЦНАП діє за номером телефону: (032)297-57-95.

Нагадаємо, станом на сьогодні до міських лікарень госпіталізували 449 хворих з коронавірусом або підозрою на нього. Загалом у міських лікарнях, які приймають хворих на коронавірус, облаштували 1750 ліжок із доступом до кисню. Усіх мешканців закликають дотримуватись карантину і не наражати себе та інших на небезпеку. Якщо з’явились перші симптоми захворювання – залишайтесь вдома і контактуйте із своїм сімейним лікарем.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!