Через поранення на війні помер захисник зі Львівщини

1706 0
Воїн помер у госпіталі Дніпра.
фото умовне

фото умовне

Помер 36-річний стебничанин Ярослав Губіцький, який захищав Україну від ворога. Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради. 

Ярослав Губіцький народився 14 серпня 1987 року в Стебнику. Після закінчення ЗОШ №18, навчався в Стебницькому училищі №30. Працював за різними спеціальностями. 12 січня 2023 року Ярослав був призваний в ЗСУ. Проходив службу у 80-ій бригаді 10 десантно-штурмової роти вч А-0284. Під час виконання бойових завдань з захисту України, воїн отримав численні поранення, внаслідок яких його життя обірвалось у госпіталі Дніпра. З рідних у загиблого воїна залишились батьки, дружина, син, брат.

Героя зустрінуть у понеділок, 29 січня о 12:30 на перехресті Героїв у Дрогобичі. Конвой з тілом Ярослава Губіцького з перехрестя Героїв повезуть до Стебника. О 13:00 на Майдані Шевченка відбудеться загальноміське прощання. Чин похорону проведуть о 13:30 в церкві Різдва Пресвятої Богородиці. Поховають Героя на кладовищі по вулиці Мекелити.

Додамо, о 12:30 на перехресті Героїв також зустрінуть захисника Юрія Шпука. Конвой з тілом загиблого повезуть до Дрогобича, де о 13:00 проведуть загальноміське прощання на площі Ринок. Після, о 13:30, в церкві Успіння Пресвятої Богородиці розпочнуть чин похорону. Поховають загиблого на Алеї Слави.

Нагадаємо, що  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!