Через порушення карантину у Львові закрили ще один заклад

2184 0
Для чотирьох інших – склали протоколи.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

склали чотири протоколи, один заклад закрили, а на діяльність фітнес-клубу скерували заяву у поліцію. Про це повідомляє пресслужба.

Читайте також: Чому у Львові рекордна кількість хворих на Covid-19 і як це вплине на продовження карантину

Порушення зафіксували у закладі на вул. Литвиненка – Героїв Крут, де не було дезінфектора, рукавичок у продавця, а також не накриті продукти. Окрім цього, виявили порушення у магазині «Рукавичка» на вул. Городоцькій, 76. На директора магазину склали протокол, оскільки там не вимірювали температуру і продавці були без масок.

Ще одне порушення – у магазині-кафе «Весела бочка» на 7-му Скнилівському провулку. Протокол склали на продавця-реалізатора магазину. Відвідувачі перебували без маски, столик на дворі без дозволу на літній майданчик. Також, відповідно до КВЕД, це не заклад громадського харчування, хоча на місці були були меню та готові продукти. Ліцензія на право роздрібної торгівлі лкогольними напоями протермінована.

Загалом моніторингові групи рекомендували закрити діяльність закладу на вул. 7-й Скнилівський провулок, 7.

Також зафіксували порушення на вул. Братів Міхновських, 23 у магазині «Близенько». Протокол склали на адміністратора магазину через відсутність людини, яка вимірює температуру у відвідувачів супермаркету.

Щодо діяльності фітнес-клубу на пл. Старий ринок, 8 скерували заяву в поліцію. Інші спортклуби були зачинені.

Читайте також: Антирекорд Львова. Чому у нас так багато хворих на Covid-19

Загалом у Галицькому районі провели 52 обстеження, надали 5 попереджень, закрили через порушення 1 заклад, у Франківському районі – 69 обстежень, 1 попередження, у Сихівському районі – 46 обстежень, 4 попередження, 1 протокол. У Личаківському районі провели 61 обстеження, надали 3 попередження, у Залізничному районі – 60 обстежень, 3 попередження та 3 протоколи, у Шевченківському районі – 52 обстеження, 7 попереджень.

Також перевірки проводили у міському транспорті. Загалом перевірили 64 одиниці транспорту, переповненого транспорту не зафіксували.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!