Через порушення на Львівщині проведуть рейди міжнародних, міжміських та приміських перевізників

1773 0
Перевірки розпочнуть вже цього тижня.

Львівська ОВА спільно з «Укртрансбезпекою» та Нацполіцією перевірятимуть міжнародних, приміських та міжміських перевізників щодо безпечного перевезення пасажирів. Такі рейди розпочнуть вже цього тижня. Про це повідомив заступник голови Львівської ОВА Юрій Бучко.

Читайте також: До котрої курсує громадський транспорт у Львові

З його слів, останнім часом зросла кількість нелегальних перевезень, також водії нехтують правилами безпечного проїзду.

«Неналежний технічний стан транспортних засобів, відсутність вогнегасника/аптечки чи усіх дозвільних документів, на підставі яких виконують пасажирські перевезення – це найбільш поширені порушення. У разі їх виявлення, управління «Укртрансбезпеки» та патрульна поліція складає акт і до перевізника застосовують відповідні адміністративні заходи», – зазначив Бучко.

Відтак, управління транспорту ЛОВА як замовник перевезень приймає відповідні рішення, в тому числі може розірвати договір з перевізником. Заступник очільника Львівщини зауважив, що востаннє договір розривали з у червні поточного року, йдеться про маршрут Дрогобич – Стрий.

Читайте також: До прикордонного села на Львівщині курсуватиме новий автобусний маршрут. Графік руху

Крім того, найбільше нелегальних перевезень зафіксували на напрямках до курортних міст Моршин – Львів, Трускавець – Львів, Східниця – Львів та Львів – Дрогобич.

Мешканців області закликають користуватись лише офіційно зареєстрованими транспортними закладами. Для водіїв, які нелегально виїжджають на маршрут, передбачено відповідальність відповідно до чинного законодавства.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!