До прикордонного села на Львівщині курсуватиме новий автобусний маршрут. Графік руху

4321 0
Автобус курсуватиме з 25 липня.
Фото: smartnews.com.ua

Фото: smartnews.com.ua

На Львівщині запускають тимчасовий автобусний маршрут з Новояворівська до села Шегині. Громадський транспорт розпочне курсування з понеділка, 25 липня. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Управління транспорту та зв’язку ЛОВА уклало тимчасовий договір з перевізником ТОВ «Автотранс Континенталь» на обслуговування міжміського автобусного маршруту загального користування №521 Новояворівськ АС – Шегині АС, терміном на три місяці – з 25 липня до 24 жовтня. Відповідно до умов конкурсу з перевезення пасажирів на маршруті загального користування, організатор пасажирських перевезень має право укласти договір з автомобільним перевізником (який працює на цьому напрямку) один раз на строк до трьох місяців, після чого виставити об’єкт на конкурс.

Читайте також: На пункті пропуску «Краковець-Корчова» облаштували тимчасовий термінал для оформлення автівок

Як уточнили у коментарі Tvoemisto.tv в управлінні транспорту та зв’язку ЛОВА, автобус за маршрутом Новояворівськ – Шегині курсуватиме через міста Яворів та Мостиська. Із Новояворівська відправлятиметься о 5:45, 10:10, 14:35 та 18:55. Із Шегинь – о 8:10 та 16:45 год.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!