Через ракетні обстріли Львова поранено двоє людей, – Садовий. Оновлено

6269 0
Триває ліквідація пожежі на одній з електропідстанцій.
Фото/ Facebook Андрія Садового

Фото/ Facebook Андрія Садового

Сьогодні ввечері, 3 травня росіяни атакували ракетами три електричні підстанції на Львівщині. Через обстріли поранення отримали двоє людей. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий. 

Читайте також: По Львову завдали ракетних ударів. Мешканців просять залишатися в укриттях

«Триває ліквідація пожежі на одній із електропідстанцій. У зв'язку з тим є перебої з електропостачанням. Двоє людей отримали поранення їм надається медична допомога. Також є серйозні пошкодження в комунальній інфраструктурі, повилітали вікна. Є перебої з воддопостачанням, також перебої з електропостачанням певних медичних закладів», – сказав він у Telegram.

Через ракетні удари виникли перебої з електропостачанням, частина міста залишилася без електроенергії. 

Нагадаємо, ввечері 3 травня росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Пошкоджено три електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Також без струму залишилися дві насосні станції. В Укрзалізниці повідомили про затримку поїздів на під'їзді до Львова. 

Фото зі сторінки Андрія Садового


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!