Ворог вдарив по трьох електричних підстанціях на Львівщині

10060 0
В частині міста немає електроенергії.
Фото зі сторінки голови ЛОВА Максима Козицького

Фото зі сторінки голови ЛОВА Максима Козицького

У Львові через ракетну атаку, яка сталася близько 20.25 години 3 травня, виникли перебої з електропостачанням, частина міста залишилася без електроенергії. Пошкоджено три електричні підстанції. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.  

Читайте також: По Львову завдали ракетних ударів. Мешканців просять залишатися в укриттях

«Ракетний удар по Львову, пошкоджено три електричні підстанції. Працюємо над відновленням електропостачання», - повідомив він.

Мер Андрій Садовий також заявив, що у місті без струму дві насосні станції. Наразі відновлюють водопостачання через альтернативні джерела електроенергії. 

Попердьньо відомо про одну поранену людину. Триває ліквідація пожежі на одній з електропідстанцій. 

Нагадаємо, ввечері 3 травня росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Пошкоджено три електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Також без струму залишилися дві насосні станції. В Укрзалізниці повідомили про затримку поїздів на під'їзді до Львова. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!