Через ракетний удар по ТРЦ в Кременчуку загинуло 18 людей

1240 0
Ще 59 осіб постраждали, з них 25 госпіталізовано.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Через ракетний удар по торгово-розважальному центру «Амстор» в Кременчуку Полтавської області кількість загиблих зросла до 18 осіб, з яких одна людина померла у лікарні. Ще 59 постраждалих звернулися по медичну допомогу, з них 25 осіб госпіталізували. Такі дані станом на 7:00 28 червня повідомили у ДСНС України.

Наразі продовжуються пошуково-рятувальні роботи, надзвичайники розбирають пошкоджені будівельні конструкції за допомогою важкої інженерної техніки та засобів малої механізації. Координацію заходів на місці події здійснює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. До робіт від ДСНС залучили 440 осіб, в тому числі 14 психологів та 70 одиниць техніки.

Читайте також: Ховайтеся. Ви не знаєте, куди прилетять ці кляті ракети

Як повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін, всю ніч на руїнах ТРЦ «Амстор» працювали понад тисячу рятувальників. Станом на ранок відомо про 18 загиблих, ще 36 людей вважаються безвісти зниклими. Пошуки продовжують, постраждалим надають необхідну допомогу. 

У Кременчуці оголосили триденну жалобу – 28, 29 та 30 червня. Зі слів мера Віталія Малецького, це найбільша трагедія в сучасній історії міста. 

Нагадаємо, 27 червня росія завдала ракетного удару по ТРЦ у місті Кременчук на Полтавщині. На момент обстрілу у приміщенні торгового центру перебували понад тисяча людей.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!