Росіяни вдарили ракетами по ТРЦ у Кременчуку. Є загиблі та поранені

7085 0
Ракетний удар по Кременчуку прийшовся у дуже людне місце.
скріншот з відео Zelenskiy official

скріншот з відео Zelenskiy official

Росіяни вдарили ракетами по місті Кременчуку, що в Полтавській області. Спершу стало відомо про те, що внаслідок удару по цивільному об’єкту є постраждалі. Про це повідомив очільник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

«У Кременчуці влучання в цивільний обʼєкт. На жаль, є постраждалі. Більше подробиць згодом», – каже він. 

Водночас, за словами міського голови Кременчука, ракетний удар по Кременчуку прийшовся у дуже людне місце, яке на 100% немає відношення до військових дій. Є загиблі та потерпілі. Як додали на офіційному каналі президента Володимира Зеленського, ракетами влучили у торгово-розважальний центр міста.

Читайте також: Вночі над Львівщиною збили три крилаті ракети

«Окупанти вдарили ракетами по торговельному центру, де було понад тисячу цивільних. ТРЦ палає, рятувальники займаються гасінням пожежі, кількість жертв неможливо навіть уявити. Жодної небезпеки для російської армії. Жодної стратегічної цінності. Лише намагання людей жити нормальним життям, що так злить окупантів», – каже він.

Додамо, що сигнал про повітряну тривогу оголосили у Полтавській області близько 15:40. Про відбій сповістили о 16:05.

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!