Через ремонт дороги у Личаківському районі перекриють частину однієї вулиці

1504 0
Водіїв приватних авто просять оминати цей відрізок дороги.
ФОТО: Умовне, ЛМР

ФОТО: Умовне, ЛМР

У Львові перекриють частину вул. Рєпіна через поточний ремонт дорожнього покриття. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Від завтра, 10 травня, і до 10 червня триватимуть ремонтні роботи на вул. Рєпіна, на ділянці від перехрестя з вул. Личаківською до будинку №4. На цій ділянці вирівняють дорожнє покриття методом перемощення наявної мозаїки. Місце ремонтних робіт буде перекрите для руху транспорту. Вартість ремонтних робіт становить 490 тис. грн. 

Читайте також: Від сьогодні у Львові не курсуватиме тролейбус через ремонт проспекту Чорновола

«На вул. Рєпіна – бічній від вул. Личаківської, утворилася ямковість. Тому протягом місяця часу на відрізку від перехрестя з вул. Личаківською до будинку №4 триватимуть ремонтні роботи з вирівнювання дорожнього покриття методом перемощення мозаїки. Спочатку наявну мозаїку демонтують, вирівняють основу, а тоді постелять мозаїку. Загальна площа робіт – 420 м². Також в процесі ремонту буде замінено 60 м бордюру, який посипався», – повідомили у Личаківській районній адміністрації.

Рух громадського транспорту перекриття на впливає, натомість водіїв приватних авто просять оминати цей відрізок дороги.

Нагадаємо, у Львові відобразили усі перекриті дороги на онлайн-карті. На карті прикріплено схему організації дорожнього руху на час ремонтних робіт і вказано терміни перекриття. Детальніше, читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!