Від сьогодні у Львові не курсуватиме тролейбус через ремонт проспекту Чорновола

3057 0
На час робіт не курсуватимуть тролейбуси № 33.
Фото: Дивись інфо

Фото: Дивись інфо

Від 8:00 сьогодні і включно до п’ятниці, 12 травня, ремонтуватимуть ділянку просп. Чорновола - від вул. Під Дубом до вул. Хімічної. На час робіт не курсуватимуть тролейбуси № 33. Про це повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Проводитимуть роботи з фрезерування пошкодженого шару дорожнього покриття, ремонтуватимуть окремі ділянки горловин 14 оглядових каналізаційних колодязів, у 5 з них замінять люки. Влаштовуватимуть бордюри, нове асфальтне покриття та нанесуть дорожню розмітку.

«Рух транспорту цілком перекривати не будуть – роботи виконуватимуть почергово на смугах. Відтак, коли на одній смузі триватимуть роботи, на іншій буде організовано реверсний рух, зокрема, і громадського автотранспорту», – йдеться у повідомленні.

Замовником робіт з реконструкції просп. Чорновола є Шевченківська районна адміністрація.  Підрядна організація – компанія «Онур».

Нагадаємо, що у п’яти зі семи районів Львівської області на маршрутах курсують автобуси, які пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!