Через річку Західний Буг облаштували тимчасовий міст. Хто ним може проїхати

1716 0
Також тут організували реверсивний рух – автотранспорт проїжджатиме через тимчасову переправу почергово.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У селі Гайок, що на Львівщині, зокрема, через річку Західний Буг, встановили середній автомобільний розбірний міст, повідомляє ЛОДА. 

Читайте також: Чому на Львівщині обвалився міст через Західний Буг, про який мешканці повідомляли напередодні

Мостом, який знаходиться на дорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, зможуть проїжджати автомобілі, автобуси та невеликі вантажівки. Також тут організували реверсивний рух – тобто, автотранспорт проїжджатиме через тимчасову переправу почергово. А встановлені з обох сторін мосту триметрові арки обмежуватимуть рух великогабаритного транспорту.

Як йдеться у повідомленні, водночас тривають підготовчі роботи до капітального ремонту та реконструкції основного мосту шириною 13 метрів, з пішохідними доріжками та зовнішнім освітленням.

Нагадаємо, 3 травня у селі Гайок Кам'янка-Бузького району на Львівщині провалився міст через річку Західний Буг. Йдеться про трасу Львів – Радехів – Луцьк. Йдеться про трасу Львів – Радехів – Луцьк. Через обвал споруди заблокована траса на дорозі Львів – Луцьк. Щоб розвантажити автошляхи та зменшити затори, які утворилися через обвал автомобільного мосту, Львівська залізниця запустила експрес-потяг Львів – Чернівці до Луцька.

Обласна комісія ТЕБ і НС класифікувала обвал моста на автомобільній дорозі Львів – Луцьк як надзвичайну ситуацію об’єктового рівня. Детальніше про те, чому завалився міст, про який мешканці попереджали напередодні, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!