Київ

Через снігопад в Києві вже сталося понад 10 ДТП

748 0
Водіїв закликають підготувати авто до їзди в зимових умовах.
Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція

На дорогах Києва у перший день, коли випав сніг, станом на 11 годину сталося понад 10 ДТП, одна людина загинула. Про це інформує Патрульна поліція Києва.

«Від ранку на автодорогах Києва сталося 13 дорожньо-транспортних пригод, серед них 1 ДТП з травмованими, в якій одна людина загинула», -  йдеться у повідомленні.

Смертельна аварія сталася зранку 22 листопада на Броварському проспекті на в'їзді до столиці. Водіїв попередили про ускладнення руху на цій ділянці траси.

Патрульні закликають водіїв уважно стежити й реагувати на зміну ситуації на автошляхах. У разі виникнення небезпечних ситуацій слід телефонувати на спецлінію «112». Екіпажі патрульної поліції, за потреби, здійснюють регулювання руху, щоб уникнути небезпечних ситуацій на дорозі. Також кермувальникам нагадують, що не варто паркувати авто обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Власникам авто також слід підготувати транспорт до погіршення погодних умов.

«Хто ще не встиг підготуватись до зими — зробіть це зараз. Зимові шини, зимовий омивач, перевірте акумулятор, подбайте про наявність засобів очищення авто від снігу й обмерзання», — зазначається у дописі.

У столиці вночі 22 листопада випав сніг. На вулицях міста працюють 297 одиниць техніки «Київавтодору». Водіїв закликали не паркувати транспорт уздовж  доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральних машин.

Раніше у "Київавтодорі" запевнили, що дорожня техніка готова виїжджати на превентивну обробку вулиць. Загалом комунальники підготували 533 одиниці спеціальної техніки. Для обробки покриттів заготовлено 17,3 тис. тонн солі та 54,5 тис. тонн піску.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

ТЕГИ: сніг, ДТП, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!