Київ

В Києві працює снігоприбиральна техніка. Водіїв просять не паркувати машини вздовж доріг

651 0
На вулицях працює понад 300 одиниць техніки
Фото: Київавтодор

Фото: Київавтодор

Столична влада звернулася до водіїв з проханням не паркувати автівки обабіч вулиць та доріг, аби не заважати працювати спецтехніці. Про це повідомляє КМДА.

Наразі до прибирання снігу залучені 297 одиниць техніки “Київавтодору” та понад 160 одиниць техніки керуючих компаній.

У першу чергу, роботи ведуться на спусках і підйомах, покритті із гранітної бруківки, мостах та головних дорожніх артеріях міста.

Водночас 300 працівників бригад з ручного прибирання “Київавтодору” очищають від снігу зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи, острівці безпеки, пішохідні переходи. У дворах до прибирання снігу залучені понад 160 одиниць техніки керуючих компаній та понад 4 тисячі комунальників.

Водіїв просять бути уважними за кермом і при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість руху до мінімуму.

Раніше у "Київавтодорі" запевнили, що дорожня техніка готова виїжджати на превентивну обробку вулиць. Загалом комунальники підготували 533 одиниці спеціальної техніки. Для обробки покриттів заготовлено 17,3 тис. тонн солі та 54,5 тис. тонн піску.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!