Через сильний вітер у Львові впало кілька дерев. Доповнено

2645 0
Одне з дерев пошкодило припаркований автомобіль.
Фото ілюстративне: ТСН

Фото ілюстративне: ТСН

Через сильні пориви вітру у Львові впало кілька дерев. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Дерева впали у Шевченківському та Франківському районах.

Зокрема, на вулиці Раппопорта, 11 дерево при падінні зачепило поруч припаркований автомобіль. За словами голови Шевченківської районної адміністрації Святослава Костяки, авто суттєвих ушкоджень не отримало, а комунальники наразі ліквідовують наслідки негоди.

Читайте також: Різати не можна пересадити. Хто у Львові може зрізати дерева

Ще одне дерево впало на вулиці Брюховицькій, 1, біля залізничного переїзду. Тут наслідки негоди вже ліквідовано.

У Франківському районі міста дерево впало на вулиці Тролейбусній. Комунальники його вже також прибрали.

Станом на 18:15, в Льівській міській раді повідомили про падіння ще двох дерев: в Галицькому та Сихівському районах. До того ж, одне з дерев при падінні зачепило двоквартирний будинок на вулиці Літній, 6. Фахівці райадміністрації наразі виїхали на місце події.

Інше дерево впало на вулиці Тернопільській, 21а. Це приватна територія і наслідки негоди там вже ліквідували. 

В разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, львів’ян закликають повідомляти на «Гарячу лінію міста» за номером 15-80.

Крім того, синоптики попереджають, що завтра, 1 березня, на території Львова та області спостерігатимуться пориви північно-західного вітру до 20 м/с. Усіх водіїв та пішоходів закликають бути обережними.   

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!