Київ

Чеський бізнес зацікавлений у співпраці щодо розвитку Київського метрополітену, – Кличко

736 0
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з Урядовим уповноваженим Чеської Республіки з питань відбудови України Томашем Копечним та представниками чеського бізнесу.
Фото: Facebook/Віталій Кличко

Фото: Facebook/Віталій Кличко

Чеський бізнес зацікавлений у співпраці щодо розвитку Київського метрополітену та в енергетичному секторі.

Про це повідомив Віталій Кличко за підсумками зустрічі з урядовим уповноваженим Чеської Республіки з питань відбудови України Томашем Копечним та представниками чеського бізнесу.

Учасники зустрічі обговорили, зокрема, подальше втілення реформ для наближення України до європейських стандартів, можливу підтримку чеської сторони в реабілітації українських захисників, включно зі психологічною, а також допомогу в розвитку медичної галузі, інфраструктурну відбудову й інвестиції в Україну.

«Зацікавлений чеський бізнес і в співпраці щодо розвитку київського метрополітену та в співпраці в енергетичному секторі»,  зазначив Кличко.

Він подякував представникам Чехії за підтримку України.

Нагадаємо, Україна спільно розроблятиме та вироблятиме важке озброєння та військову техніку з шістьма країнами НАТО, зокрема з Чехією, Польщею, Францією та Данією.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!