Чоловік, який в’їхав у браму Личаківського кладовища, заплатить понад пів мільйона відшкодування

2474 0
Інцидент трапився ще у січні цьогоріч.
Скріншот з відео

Скріншот з відео

Личаківський районний суд виніс рішення за позовом ЛКП «Музей «Личаківський цвинтар» до Михайла-Андрія Павліва, який у січні цьогоріч в’їхав у паркан Личаківського цвинтаря. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.  

Як вказано у рішенні суду, чоловік в стані алкогольного сп’яніння в’їхав у браму Личаківського цвинтаря, чим завдав комунальному підприємству шкоди на 710 тис. грн. Та так як розмір страхової суми за договорами обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів за шкоду, заподіяну майну потерпілих становить 160 тис. грн, то позивач вимагає повернути лише 550 тис. гривень. 

Так як суд отримав усі документальні підтвердження заподіяної Павлівим шкоди, а також має підтвердження здійсненого адміністративного правопорушення, то рішення виніс на користь ЛКП «Музей «Личаківський цвинтар». 

Читайте також: Браму на Личаківському кладовищі відремонтують за 710 тисяч грн

Таким чином з Михайла-Андрія Павліва стягнуть 550 тис. гривень відшкодування матеріальної шкоди та 8 тис. грн судового збору. 

Нагадаємо, що 15 січня 27-річний водій BMW в’їхав у браму Личаківського кладовища, що на вул. Мечникова.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!