П'яний львів'янин на BMW в'їхав у браму Личаківського кладовища

3626 0
Суму завданих збитків буде оцінювати спеціальна комісія, адже це пам'ятка державного значення.
Скріншот з відео

Скріншот з відео

Сьогодні, 15 січня, близько 2-ї години ночі 27 річний водій BMW в’їхав у браму Личаківського кладовища, що на вул. Мечникова.

Джерело: Патрульна поліція Львівської області у Facebook

Мешканець гуртожитку на вулиці Мечникова повідомив патрульній поліції, що автомобіль, їдучи вулицею Шімзерів, здійснив зіткнення з кам'яною брамою Личаківського цвинтаря. Зі слів заявника, водій стояв біля автомобіля. Наближаючись до місця події, патрульні помітили чоловіка, який почав швидко йти з місця пригоди. Його зупинили. Під час розмови із керманичем автомобіля BMW, поліцейським стало зрозуміло, що стало основою причиною ДТП. Перевірка на пристрої Drager підтвердила здогади – 1,60 проміле. 27-річний водій не погодився з перевіркою і захотів до медичного закладу. Там він відмовився від повторної перевірки на стан алкогольного сп'яніння.

На чоловіка склали два протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, а також постанову за відсутність полісу цивільної відповідальності.  На місце події викликали керівництво ЛКП «Личаківське кладовище». Суму завданих збитків буде оцінювати спеціальна комісія, адже це пам'ятка державного значення.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!