Чому 2024 рік може бути складнішим на фронті. Пояснення генерала Тарнавського

943 0
Україна робитиме ставку на виході на адміністративні кордони.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Наступний рік на фронті може бути складнішим, ніж 2023. Такий прогноз озвучив командувач ОСУВ  «Таврія» бригадний генерал Олександр Тарнавський в інтервʼю ВВС Україна.

«Я думаю, що наступний рік буде, можливо, ще важчим. Тому що ми повинні закінчувати ведення бойових дій і звільнення наших територій. І чим ближче до виконання цього завдання, головної мети – виходу на наші кордони, воно буде ще складніше. Ворог про це знає і буде творити все для того, щоб ми це завдання не виконали», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна отримає військову допомогу від Німеччини на 1,3 мільярди гривень

Водночас Тарнавський зазначив, що він не ставить питання «завершити війну», натомість йдеться про перемогу, а не про завершення бойових дій.

«Завершити війну можна по-різному. Для нас, військових, це перемога», – наголосив військовий високопосадовець.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що перша група українських пілотів завершила базову підготовку до польотів на винищувачах F-16 у Британії. Також ще десять українських пілотів-стажерів взяли участь у мовній підготовці і залишаються у Британії для продовження практичної базової льотної підготовки, а також для опанування авіаційної медицини і тренувань у центрифугах. 

Тетяна Дзяма
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!