Чому учора на Львівщині лунали сирени. Головне за добу

789 0
Коротко про головні події минулої доби на Львівщині.
Фото: Твоє місто/Іван Станііславський

Фото: Твоє місто/Іван Станііславський

Повітряна тривога. Двічі сирени сповіщали про повітряну тривогу – 20 липня о 18:54 та 23:17. В обох випадках були загрози повітряно-ракетних ударів з літаків МіГ-31 з території росії. У Львівській області спокійно. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Адміністративні послуги. У Стрию відкрили дев‘ятий в області Дія.Центр. У ньому надаватимуть майже 400 адміністративних послуг для майже 100 тисяч мешканців Стрийської територіальної громади.

Міжнародна співпраця. Інститут «Полоніка» відреставрує костел Різдва Пресвятої Богородиці у місті Комарно, який є пам'яткою архітектури національного значення. Також польська сторона задекларувала можливість фінансувати роботи на урядовому рівні.

Читайте також: На вулиці Шевченка облаштують громадський простір. Що зміниться 

Медицина. Відомий швейцарський ортопед-онколог вже вшосте відвідав Західноукраїнський спеціалізований медичний дитячий центр від початку повномасштабної війни, провів майже 10 оперативних втручань та понад 30 консультацій пацієнтів із захворюваннями опорно-рухової системи. 

Волонтерство. Естонські волонтери «United Delivery Mission» передали 5 авто для наших захисників і захисниць. Їх доукомплектували шинами, маскувальними сітками та іншими потрібними речами.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!