Чотирьох людей з отруєнням госпіталізували після весілля у львівському ресторані

3920 0
У постраждалих виявили симптоми гострого ентероколіту.
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

Чотирьох осіб з отруєнням госпіталізували до Львівської обласної інфекційної лікарні. Інформацію про це подтвердила у коментарі Tvoemisto.tv головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко.

У постраждалих виявили симптоми гострого ентероколіту. Серед хворих двоє чоловіків віком 24 і 28 років та двоє жінок віком 23 та 31 рік. Вони перебувають у стані середньої важкості. 

Додамо, що 14 вересня вони святкували весілля у львівському ресторані «Сінатра», що на вул. Кульпарківській, 230.

Читайте також: Яких продуктів слід уникати, щоб уберегтись від харчового отруєння. Перелік

Нагадаємо, 31 серпня у ресторані «Фазенда», що у селищі Наконечне ІІ на Яворівщині отруїлися гості на весіллі. 3 вересня до Новояворівської районної лікарні госпіталізували шістьох потерпілих у яких виявили гостру кишкову інфекцію. Утім, за інформацією департаменту охорони здоров’я ЛОДА, до лікарні вже тоді потрапили десятеро гостей весілля, які харчувалися в ресторані того ж дня. Серед них одна дитина.

Натомість 5 вересня, як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник директора Львівського обласного лабораторного центру МОЗ Олег Когут, кількість отруєних зросла до дванадцяти.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!