Чотирьох захисників зі Львівщини посмертно нагородили орденом «За мужність»

559 0
Відзнаки вручили родинам загиблих.
Умовне фото

Умовне фото

На Львівщині чотирьох захисників посмертно нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Про це повідомила Львівська ОВА. 

Відзнаками нагородили: 

  • Володимира Таляра – житель села Поруденко. Із перших днів повномасштабного вторгнення Володимир добровільно вступив до лав 1 батальйону артилеристів 24 ОМБ імені Короля Данила. Загинув 31 серпня 2022 року на південному напрямку фронту.

  • Тараса Ледвія, родом із Яворова. Загинув під час повномасштабної війни внаслідок артилерійського обстрілу в населеному пункті Оріхове-Золоте Луганської області.

  • Олега Возьного – житель села Старичі. У 2016 році вступив до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Опісля долучився до лав 54 окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи, у складі якої продовжував захищати Україну. Воїн загинув 31 березня 2022 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

  • Юрія Сеїдова, родом із Мостиськ. Під час повномасштабного вторгнення служив у складі 24 ОМБр імені короля Данила. 16 вересня 2022 року захисник пропав безвісти поблизу селища Тернові Поди на Миколаївщині. Його тіло було знайдено на полі бою 15 лютого 2023 року.

Нагадаємо, що сьогодні, 14 березня, у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, що на вулиці Генерала Чупринки, 85, відбудеться вечір пам'яті Юрія Руфа (Дадака).

Володимир Федорович

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!