Чи можна у львівських аптеках купити маски та респіратори

14367 0
Маски, зокрема, радять змінювати кожні чотири години.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Знайти маску в аптеці під час пандемії коронавірусу зараз не легко. Tvoemisto.tv запитало у популярних торгових мережах, чи можна у них купити маски та скільки вони коштують.

Читайте також: Як правильно утилізувати маски. Роз'яснення експертів

У мережах «Аптека низьких цін», «Подорожник» та «Знахар» у Львові немає масок та респіраторів. Три тижні вже не надходять у продаж ані маски, ані респіратори до аптеки «Доброго дня». 

Натомість, як розповіли Tvoemisto.tv у D.S., респіратори без клапана тут коштують 140 грн, з клапаном – 330 грн. Масок тут теж немає.

Про причини дефіциту масок на українському ринку та хто у цьому винен можна почитати у спецматеріалі Tvoemisto.tv.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Нагадаємо, що ВООЗ радить одягати маски лише хворим людям, натомість львівські інфекціоністи кажуть, що у період епідемії маски необхідно одягати всім, хто відвідує людні місця. Водночас львівський штаб ТЕБ і НС зобов’язав одягати маски в громадському транспорті та в супермаркетах.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!