На Львівщині працює єдиний піший перехід на українсько-польському кордоні

4076 0
На польському кордоні функціонує єдиний піший перехід.
Фото:  tygodnikpowszechny.pl

Фото: tygodnikpowszechny.pl

Кількість піших переходів на кордоні з Польщею скоротилася до одного проти восьми, що діяли в перші місяці повномасштабного вторгнення росії. Єдиний на українсько-польському кордоні піший перехід діє у пункті пропуску «Шегині-Медика» на Львівщині. Він пропускає людей в обидва боки. 

«У перші місяці повномаштабної війни був великий ажіотаж людей, у нас була домовленість із польською стороною про відкриття піших кордонів, де це було можливо. Зараз ситуація врегулювалась, і великі черги не спостерігаються навіть на єдиному пункті пропуску «Шегині-Медика», – повідомили Tvoemisto.tv у Держприкордонслужбі України-Західний кордон.

Читайте також: Якими потягами дістатись до Львова, щоб пересісти на новий потяг до Варшави. Перелік рейсів

Зазначимо, з України минулої доби виїхали 34 тисячі осіб, з них – 22 тисячі перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.

Детальніше про те, які потяги курсують до Польщі, коли краще їхати автобусом та які додатки можна використовувати при пересадці з одного виду транспорту на другий, читайте  у матеріалі >;Tvoemisto.tv.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!