Чи відшкодовуватимуть збитки львів’янам, що отруїлися

3351 0
Сьогодні, 13 травня, у Львові із симптомами харчового отруєння до лікарень звернулось більше 20 осіб. За однією із версій львів’яни захворіли після споживання продуктів із курячого м’яса в одному із закладів Холдингу емоцій «!Fеst». Менеджер зв’язків із громадськістю мережі ресторанів Христина Васильків розповіла Tvoemisto.tv, що наразі заклад «Театр пива «Правда» зачинили для відвідування і перевіряють.
фото: organic.ua, zakaz.ua

фото: organic.ua, zakaz.ua

 «Від самого ранку у закладі проводиться перевірка – там працює санепідемстанція. Проте, щоб провести перевірку якісно, треба трохи часу – від 2 до 5 діб. Зараз заклад зачинений – чекаємо результатів експертиз. Ми не втрачаємо зв'язок із нашими відвідувачами і фіксуємо всі повідомлення, що надходять на гарячу лінію. У разі, якщо інфекцію виявлять у нашому закладі, ми відшкодовуватимо нашим відвідувачам збитки» – пояснила Христина Васильків.

Читайте також: Масове харчове отруєння у Львові. 5 фактів

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!