Чим дивуватиме Lviv IT Arena цьогоріч: 6 особливостей

2862 0
Уже втретє у Львові відбудеться одна з найбільших технічних подій Європи Lviv IT Arena. Цього року вона об’єднає більше ніж 2500 розробників, дизайнерів, бізнес аналітиків, підприємців та стартаперів. Триватиме захід із 30 вересня по 2 жовтня. Пропонуємо дізнатись, які цікавинки підготувала для відвідувачів Lviv IT Arena 2016.

1.Технологічний Потік складатиметься із двох частих для відданих tech-любителів. Відвідувачі зможуть дізнатися про поточні тренди, а також тенденції, за якими варто слідкувати у майбутньому. Також спікери та учасники обговорять найважливіші прогнози та шляхи розвитку ІТ-компаній у цьому динамічному бізнесі.

2. Легендарні спікери. Минулого року подію відвідали доповідачі із таких компаній як , IBM Design, Amazon, Petcube, HP, Epson, SAP и Microsoft. Цьогоріч на Арені буде ще більше зіркових спікерів – обіцяють організатори події.

3. Конференція стає глобальною. Цьогорічна Arena стане англомовною, а її головний акцентом стануть міжнародні спікери та експерти світового рівня, які розкажуть як оминати підводні камені ІТ-індустрії. А ще покажуть, як це роблять світові гравці.

4. Минулого року Lviv IT Arena визнали найкращою ІТ-подією у країні. Цьогоріч,організатори мають ще амбітнішу ціль. Із величезною кількістю міжнародних спікерів та гостей, вони націлені на більшу кількість ІТ-фахівців з усієї Європи і, зокрема, Центральної і Східної її частин. Зокрема, подія очікує 2500 гостей із 12 країн.

5. Tech Expо: На Lviv IT Arena можна буде побачити як найновіші винаходи так і добре відомі усі дрони та інструменти доповненої реальності.

6. Організатори готують стартап-змагання, переможці яких зможуть представити свої ідеї світовим інвесторам. Тож якщо ви працюєте над стартапом чи маєте вдалу ідею, готуйтеся до прийдешньої конференції та працюйте над власним проектом.

Деталі про подію та доповідачів шукайте на сайті itarena.lviv.ua.

Вартість квитків від 149$ до 199$.  Придбати їх можна тут

Опублікувала Мар’яна Федина

ТЕГИ: IT, Lviv IT Arena

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!