Чим дивуватимуть дітей на Форумі видавців у Львові?

3245 0
Понад 400 подій, серед яких зустрічі з письменниками, літературні ігри, фестиваль літературних героїв, а також квест підготували організатори XXII Форуму видавців для дітей та їх батьків.
vsiknygy.net.ua, bookforum.ua, kidbook.com.ua, ufest.in.ua

vsiknygy.net.ua, bookforum.ua, kidbook.com.ua, ufest.in.ua

Цьогоріч організатори Форуму вирішили залучити до читання і наймолодших відвідувачів – дітей від трьох років, а відтак і їх батьків. В програмі передбачили понад 400 різноманітних заходів: зустрічі з письменниками, літературні ігри, фестиваль літературних героїв, коли кожна дитина може одягнутися в костюм літературного героя і потім пройти у ньому дефіле.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форум видавців у Львові: особливості, спеціальні гості, локації

Зважаючи на вікові різниці, окремо була розроблена програма для дітей від 3 до 5 років.

Для тих же, хто старше 6 років, цікавою має стати наукова програма, де діти будуть проводити дослідження у сфері фізики, хімії, робототехніки, екології, мандрів і вміння орієнтуватися на місцевості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий конкурс від Форуму видавців: зроби селфі – отримай книги

Загалом дитяча програма на Форумі відбуватиметься на 8 просторах.

«Родзинкою дитячого форуму є те, що всі ці 400 заходів перетворили у велику гру «Стань супергероєм». Кожна дитина від 6 років може отримати чарівну книгу супергероя, яку треба заповнити, тобто пройти кожен з 8 просторів і отримати на кожному з них підтвердження. У цій книзі дитина має записувати свої враження від кожного простору. Ми пропагуємо культуру участі, нас цікавить дитячий погляд на світ, щоб спонукати дитину мислити», – розповіла Софія Рябчук.

Вона є куратором музейного квесту у межах Дитячого Форуму.

«Ми будемо проводити заходи у двох музеях – Національному музеї ім. Андрея Шептицького і Державному природознавчому музеї. Відтак, буде велика музейна програма. Представники музеїв з інших міст представлятимуть свої дитячі програми, а також буде спільний музейний квест», – зазначила Софія Рябчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що побачать діти в новій книзі про Митрополита Андрея. Фото

Нагадаємо, що XXII Форуму видавців у Львові триватиме з 9 по 13 вересня 2015 р.

За даними інформаційної агенції ZIK.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!