Посадовця Львівської міськради затримали на хабарі

8044 0
Правоохоронці затримали керівника управління охорони історичного середовища.
Георгій Корнєєв/ Фото: з відкритих джерел

Георгій Корнєєв/ Фото: з відкритих джерел

Сьогодні, 15 серпня, у Львові правоохоронці затримали тимчасово виконуючого обов'язки керівника управління охорони історичного середовища Георгія Корнєєва. Його підозрюють в отриманні неправомірної вигоди та зловживанні службовим становищем.

Джерело: пресслужба ЛМР. 

У будівлі управління охорони історичного середовища правоохоронці проводять обшук. Львівська міська рада обіцяє сприяти в розслідуванні. 

Читайте також: На хабарі затримали посадовців одного з львівських університетів. Вони вимагали гроші за сесію 

Нагадаємо, у Львові викрили та повідомили про підозру начальнику Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області та начальнику одного із відділів цього ж відомства. Їм інкримінують пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369 КК України).

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!