У Львові на хабарі викрили начальника Держпродспоживслужби Львівщини

13141 0
Посадовці Держпродспоживслужби запропонували працівнику правоохоронного органу надавати 2 000 доларів щомісячно.
Фото: прокуратура Львівської області

Фото: прокуратура Львівської області

У Львові викрили та повідомили про підозру начальнику Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області та начальнику одного із відділів цього ж відомства. Їм інкримінують пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369 КК України). Про це повідомили Львівській обласній прокуратурі.

Посадовці Держпродспоживслужби запропонували працівнику правоохоронного органу надавати 2 000 доларів щомісячно. За це працівники поліції повинні були не реагувати на адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені службовцями Держпродспоживслужби.

Після першої пропозиції одержання хабаря правоохоронець одразу ж звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів та діяв в подальшому під їх контролем. Загалом задокументовано факт надання неправомірної вигоди на загальну суму 4 000 доларів.

Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України після передачі чергової суми коштів. Слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів та відсторонення від посад.

Нагадаємо, що у Львові на отриманні хабаря викрили і повідомили про підозру заступнику директора одного з навчальних закладів. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!