Данілов у Львові назвав чотири наративи, які стабільно поширюють окупанти

882 0
Так званий російський сектор «С» потужно працює на Україну.
Фото: ВВС

Фото: ВВС

У середу, 13 березня, секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов у Львові повідомив, що немає країни у світі, де б не працювали російські спецслужби. Зокрема, так званий російський сектор «С» потужно працює на Україну, а також на Польщу та Німеччину. Про це повідомляє Tvoemisto.tv.

«росія дуже потужно використовує ресурси, у них є так званий сектор «С», який працює тільки по Україні, але на кожну країну є свій сектор. На нашу державу працює дуже великий сектор. Немає країни де б не працювали російські спецслужби», – повідомив він.

Читайте також: «Ситуація не катастрофічна». Данілов прокоментував мобілізацію в Україні

Секретар РНБО також назвав чотири пункти, які зараз стабільно поширюють окупанти:

«Зараз росіяни розповідають, що в Україні буде третій Майдан, але вони не розуміють бути чи не бути Майдану у нас не вирішують політики чи хтось на замовлення. Тільки народ вирішує.. », – зазначив Данілов та додав, що на тиждень окупанти відпрацьовують від 140 до 160 млн дотиків по своїх темах: 

  1. Дискредитація вищого політичного керівництва

  2. Дискредитація Збройних сил України

  3. Демотивація населення

  4. Легітимність президента України

«Ми думаємо, що зараз вони починають використовувати штучний інтелект, адже меседжі є анонімними, вони починають вкладитись у рекламну кампанію цих всіх просувань», – додав він. 

Нагадаємо, спецслужби російської федерації не менш як 60% розвідувальних даних отримують через соціальні мережі.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!