Київ

«Давайте вже після війни». КМВА відклала впровадження безготівкової оплати в маршрутках

596 0
Раніше повідомлялось, що безготівкову оплату в маршрутках можуть впровадити вже в цьому році
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Київська міська військова адміністрація перенесла терміни впровадження безготівкової оплати в маршрутках на дев’ять місяців після закінчення воєнного стану. Про це повідомила депутатка Київради Ксенія Семенова.

Вона опублікувала розпорядження, підписане керівником КМВА Сергієм Попком.

На думку Семенової, єдина причина відтермінування впровадження АСОП – дозволити маршрутчикам не платити податки з реальних доходів.

«Єдина причина відтермінування впровадження АСОП – дозволити маршрутчикам не платити податки з реальних доходів. Писала про це в Антимонопольний і в НАЗК. Їм не цікаво. Спробую ще в податкову», - зазначила депутатка.

Нагадаємо, у лютому заступник начальника департаменту управління проєктами КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» Роман Деркач заявив, що у 2023 році у Києві можуть запровадити безготівкову оплату у маршрутках.

Нагадаємо, у жовтні на всіх київських маршрутах громадського транспорту запустили можливість оплати проїзду карткою. Вже у січні таку можливість запровадили і в міській електричці.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!