Самогубство львівського курсанта розслідує ДБР через можливу причетність інших осіб

1603 0
Кримінальне провадження будуть також розслідувати за ч. 1 ст. 120 КК України – доведення до самогубства.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Львові працівники Державного бюро розслідують справу за фактом загибелі курсанта Львівського університету внутрішніх справ. Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

19 березня тіло курсанта виявили в університеті з вогнепальним пораненням в голову. Йдеться про студента Львівського державного університету внутрішніх справ. Працівники Нацполіції оглянули місце події та порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (убивство (самогубство). Розслідування передали до ДБР, оскільки з’ясувалось, що до самогубства курсанта можуть бути причетні сторонні особи.

Читайте також: У Львові розслідують смерть курсанта університету внутрішніх справ

Кримінальне провадження будуть також розслідувати за ч. 1 ст. 120 КК України – доведення до самогубства. Наразі проводять необхідні слідчі дії, призначили низку експертиз. Обставини трагедії встановлюють.

Нагадаємо, що днями у соціальних мережах зʼявилося повідомлення про те, що курсант Львівського державного університету внутрішніх справ скоїв самогубство під час добового наряду. Співчуття з приводу його смерті опублікували на сайті вишу. Крім того, за фактом смерті студента проводять службове розслідування. Учора стало відомо, що декана факультету №3 Львівського державного університету внутрішніх справ Степана Гнатюка відсторонили від виконання службових обов’язків на час проведення службового розслідування. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!