ДБР завершило досудове слідство у справі Софії Федини

1963 0
Суд не продовжив запобіжний захід нардепці з Львівщини
Фото: Софія Федина, Фейсбук

Фото: Софія Федина, Фейсбук

Печерський райсуд Києва не продовжив народній депутатці Софії Федині запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Водночас, за повідомленням ДБР, досудове слідство завершено і доказів для обвинувального акту достатньо, щоби передати справу в суд. Про це Софія Федина повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Водночас, як повідомила нардепка, слідчий анонсував клопотання про новий запобіжний захід. Також вона наголосила, що судовий розгляд за законом має бути у Львові.

Читайте також: Досудове слідство у справі Андрія Садового продовжили до 21 травня

Нагадаємо, 26 жовтня Софія Федина та волонтерка Маруся Звіробій провели онлайн-трансляцію в соцмережах і розкритикували манеру спілкування президента із військовими у Золотому на Донбасі. Вони висловили припущення, що «випадково може вибухнути граната, обстріли бувають випадково, найкрасивіше, щоб це все сталося під час московських обстрілів, коли хтось знову в білій сорочці припре на передову».

Про відкриття кримінального провадження у цій справі повідомив нардеп від «Слуги народу» Олександр Качура. ДБР вручила підозру Софії Федині з другої спроби.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!