Досудове слідство у справі Андрія Садового продовжили до 21 травня

1878 0
Ідеться про продаж землі біля Львова під індустріальний парк.
Фото: radiosvoboda.org

Фото: radiosvoboda.org

Досудове розслідування у справі міського голови Львова Андрія Садового про продаж землі біля Рясного нідерландській компанії СТР продовжили до 21 травня. Про це повідомляє Lb.ua.

Нагадаємо, спочатку Вищий антикорупційний суд обрав Андрієві Садовому запобіжний захід у втгляді застави в 1 млн грн, а пізніше апеляційна палата суду змінила його на особисте зобовязання. Відтоді минуло два місяці.

Як повідомили раніше Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР, Спеціалізована антикорупційна прокуратура не зверталась до Вищого антикорупційного суду щодо тих чи інших дій стосовно запобіжного заходу.

У пресслужбі САП натомість додали, що висувати додаткові умови, як-от здачу паспортів та заборону спілкування зі свідками справи тощо, вони не будуть, оскільки Андрій Садовий з’являвся на всі виклики прокуратури.  Досудове розслідування у справі триває. По його завершенні справу передадуть до суду.

Читайте також: Андрій Садовий вкотре підтвердив, що більше не претендуватиме на посаду мера Львова

Додамо, 21 листопада прокуратура вручила Андрієві Садовому підозру у зловживанні владою під час продажу землі з аукціону під індустріальний парк у Рясному. За версією САП, земельні ділянки розташовані на території Рясне-Руської сільської ради. У 2015 році до прокуратури звернулись 60 мешканців із заявами про незаконне відчуження належної їм землі.

Детальніше про ситуацію із землею під індустріальний парк біля села Рясне-Руське читайте в матеріалі Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!