Політична реклама

Де дивитися чвертьфінальні матчі Євро-2012

1033 0
За підсумками групового етапу чемпіонату Європи з футболу чвертьфіналістами стали збірні Англії, Греції, Іспанії, Італії, Німеччини, Португалії, Франції та Чехії.

Сьогодні на турнірі перерва, а вже завтра, 21 червня, відбудеться перший матч плей-офф. В очному поєдинку на Національному стадіоні у Варшаві зустрінуться збірні Чехії і Португалії. Цей матч транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол".

Наступна гра між Німеччиною та Грецією відбудеться 22 червня на стадіоні "Арена Гданськ" у Гданську. Її можна подивитися на Першому національному каналі та телеканалі "Футбол". Матчі Іспанія - Франція з "Донбас-Арени" ( Донецьк) 23 червня транслюватимуть телеканали "Україна" й "Футбол", а 24 червня з НСК "Олімпійський" (Київ) між Англією та Італією - Перший національний канал та телеканал "Футбол". Початок усіх поєдинків о 21:45.

Джерело: УКРІНФОРМ

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!