Де можна покататися на ковзанах у Львові. Локації, графік, ціни

8144 0
Tvoemisto.tv пропонує огляд ковзанок Львова для поціновувачів активного відпочинку «на льоду».
фото: inlviv.in.ua

фото: inlviv.in.ua

Ковзанка на площі Ринок 

Найвідоміша ковзанка у Львові розташована у самісінькому «серці» міста – під Ратушею. Із дотриманням усіх протиепідемічних заходів локація почне працювати цього тижня і до 10 березня 2022 року. Тривалість сеансу – 60 хвилин.

Де: площа Ринок (біля Ратуші);

Коли: щоденно, з 10:00 по 22:00;

Скільки: із понеділка по четвер 110 грн – дорослий та 90 грн – дитячий; із п’ятницю по неділю вхід для дорослих коштує 150 грн, для дітей – 110 грн. У вартість входить прокат ковзанів. Якщо ви прийшли покататися зі своїми ковзанами, ціна квитка не змінюється.

Спортивно-розважальний центр «Медик»

Найбільша ковзанка у Львові зі зручним розташуванням біля центру міста. Із додаткових послуг на ковзанці є індивідуальні уроки з інструктором, заточування ковзанів. 

Тривалість сеансу – 60 хвилин. Час починають відраховувати з того моменту, коли ви взяли в прокаті ковзани, а не з виходу на лід.

Де: вул. Горбачевського, 24;

Коли: щоденно, з 11:00 по 22:00;

Скільки: із понеділка по четвер 100 грн для дорослих та 80 грн – для дітей до 14 років; із п’ятниці по неділю дорослий коштує 120 грн, а дитячий – 100 грн. У вартість входить прокат ковзанів. Для гостей зі своїми ковзанами ціни не змінюються.

ТРЦ «King Cross Leopolis»

Крита ковзанка Львова працює протягом всього року у торговому центрі «King Cross Leopolis». Тривалість сеансу становить 45 хвилини.

Де: с. Сокільники, вул. Стрийська, 30;

Коли: щодня, з 10:00 по 22:00 (початок останнього сеансу о 21:15). У святкові дні робочий час може змінюватись, тому краще уточнювати в адміністрації. Розклад сеансів та приватних уроків школи фігурного катання можна дізнатись на сайті ТРЦ;

Скільки: у будні 120 грн – дорослий та 100 грн – дитячий; у вихідні 150 грн – дорослий і 130 грн – дитячий. Ціни вказані з урахуванням оренди ковзанів. 

Фортеця розваг у ТВК Південиий

«Ковзанка на Південному» – невелика затишна льодова арена у Франківському районі міста, у торговельно-промисловому комплексі «Південний». Ковзанку регулярно (3 рази на день) чистять, а всередині підтримують комфортний клімат-контроль +15 градусів. Навчитися кататися можна попередньо забронювавши приватні уроки з інструктором (ціна – 250 грн за 45 хвилин). Тривалість сеансу – 45 хвилин.

Де: вул. Щирецька, 36, ТВК «Південний»;

Коли: будні з 11:00 по 22:00, у вихідні з 13:00 по 22:00;

Скільки: у будні – 120 грн для дорослих та 100 грн для дітей; із п'ятниці по неділю – 140 грн і 120 грн для дорослих і дітей відповідно. Ціни на вхід зі своїми ковзанами – 80 грн у будь-який день для дорослих та дітей. Діють також сімейні та групові тарифи.

Нагадаємо, що з 17 грудня і по 20 січня у Львові працюватиме різдвяний ярмарок. Дерев’яні будиночки вже почали монтувати на проспекті Свободи і на площі Ринок. У місті працюватиме 140 будиночків із вуличною їжею та сувенірами, детальніше читайте тут.

Тетяна Хорішко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!