Де можуть отримати довідку про освіту для ТЦК студенти та учні

1008 0
Міністерство освіти та науки України надіслало роз’яснення щодо видачі довідок про освіту.
фото умовне

фото умовне

Довідки про те, що учень чи студент здобуває освіту на певному рівні, будуть формувати в Єдиній державній базі з питань освіти. Про це йдеться у роз’ясненні Міносвіти, яке у відомстві розіслали для закладів освіти України. 

Для отримання такої довідки учні, студенти, магістранти або аспіранти мають звернутися до закладу освіти, у якому навчаються. Саме там формуватимуть довідки в Єдиній державній базі з питань освіти та видаватимуть їх студентам денної або дуальної форм навчання. 

Проте наразі ще триває робота над доопрацюванням програмного забезпечення ЄДЕБО для створення можливості формувати такі довідки.

Нагадаємо, що Згідно з новим законом про мобілізацію, який набрав чинності 18 травня, військовозобов’язані чоловіки мають оновити особисті дані в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Tvoemisto.tv розповідає, як це зробити офлайн та онлайн.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!