Де у Львові можна отримати теплий одяг. Перелік локацій

2072 0
Tvoemisto.tv пропонує перелік організацій, які готові прийняти теплий одяг від львів’ян і поділитися з потребуючими.
фото: tribuna.pl.ua

фото: tribuna.pl.ua

«Емаус оселя»

У Винниках на вул. Галицькій, 12 працює осередок підтримки, де людина може помитися, постригтися, попрати свій і отримати необхідний одяг, поїсти, отримати долікарську допомогу і консультацію соціального працівника. Також одяг і допомогу можуть отримати внутрішньо переміщені особи.

Залишити речі для потребуючих можна у спеціальних контейнерах, бажано, щоб вони були у доброму стані. Адреси можна знайти тут.  Якщо речі великогабаритні, їх забере вантажівка організації за викликом додому. Також можна привозити речі у будинок Спільноти у Винниках за адресою вул. І. Франка, 69 або у Майстерню добрих справ «Емаус-Оселя» у Львові за адресою вул. Угорська, 2.

Контакти: 096 42 64 796.

Храм Положення Пояса Пресвятої Богородиці

Храм розміщений у Львові на вул. А. Головатого, 7. Туди можна приносити будь-який одяг, але в доброму стані. Отримати гуманітарну допомогу можуть ВПО та місцеві жителі пільгових категорій. Графік роботи для отримання: понеділок – середа з 10:00 до 14:00. З собою потрібно мати довідку ВПО та документ, що підтверджує пільгову категорію. 

Контакти: 097 297 93 28.

Читайте також: Львів'янам бракує рук для плетіння маскувальних сіток військовим. Як долучитися

Благодійний фонд Анни-Марії

На Левандівці у Львові, на вул. Сластіона, 2, розміщений центр допомоги БФ «Анни-Марії». Небайдужі львів'яни можуть приносити туди одяг, а всі потребуючі можуть його взяти. Найбільша потреба є у чоловічому взутті, зокрема для хлопців від 12 років. Також потрібен зимовий одяг і допомога військовим: флісові кофти, термобілизна, шкарпети, їжа. Завітати можна щодня, окрім суботи та неділі, з 12:00 до 17:00. У середу можна принести одяг, проте отримати ні. 

Контакти: 093 497 65 93.

Благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ»

Небайдужі можуть приносити речі за адресою Лобачевського, 22 (одяг, взуття, постіль, візки для людей з інвалідністю). Їх отримають соціально незахищені особи. Щоб отримати треба мати скерування від пароха, паспорт та ідентифікаційний номер. При потребі інвалідного візка, мати з собою довідку від лікаря.

Контакти: (032) 261-35-38.

Нагадаємо, Домівка врятованих тварин у Львові впроваджує ініціативу «Зігрій песика взимку». Усіх небайдужих закликають прихистити у себе вдома собак, які мешкають в Домівці, на зимовий період. Через сильні морози тварини дуже мерзнуть. Мешканців також закликають не бути байдужими і до безпритульних котів та песиків. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!