Де у Львові можна перечекати тривогу та підзарядитися. Карта закладів з генераторами

11755 0
Львів’яни створили онлайн-карту закладів Львова, де є генератори та укриття.
Фото: Stroom map

Фото: Stroom map

Львівське маркетингове агентство Stroom Digital створило інтерактивну карту закладів Львова, де можна підзарядити пристрої, якщо вдома чи офісі немає світла.

Джерело: Strool Digital

«У цій карті ми збираємо львівські заклади, які мають генератор. А заодно ті, які в укритті чи працюють в часі повітряної тривоги. За цим принципом ми й поділили локації за категоріями», – зазначають автори проєкту. 

Львів’ян просять надсилати свої ідеї та зауваження, щоб вдосконалювати карту, на електронну пошту [email protected].

Нагадаємо, що за розпорядженням «Укренерго» на Львівщині та по всій Україні надалі застосовані погодинні відключення електроенергії. Можливе введення аварійних відключень для стабілізації енергосистеми. 

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

Цей матеріал опубліковано за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!