На правах реклами

Де у Львові можна пройти реабілітацію за програмою НСЗУ

2778 0
У медичних центрах «Родина» спеціалісти розробляють індивідуальну реабілітаційну програму навантажень з урахуванням стану пацієнта і проблем та поєднують методи фізіотерапії із лікуванням.

У приватному медичному центрі «Родина» у Львові можна пройти реабілітацію за Програмою медичних гарантій, в тому числі – військовим.

Клініка надає широкий спектр реабілітаційних послуг:

▪ лікувальний масаж;

▪ лазеротерапія;

▪ лікувальна фізкультура;

▪ відновлювальна кінезіотерапія;

▪ електроміостимуляція;

▪ ударно-хвильова терапія;

▪ кінезіотейпування;

▪ терапія спини.

Окремим напрямком діяльності фізичних терапевтів є лікування захворювань хребта у дорослих та дітей, таких як: сколіоз, протрузії, міжхребцеві кили (грижі), зміщення хребців, остеохондроз.

Перед курсом реабілітації спеціалісти розробляють індивідуальну програму навантажень з урахуванням стану пацієнта і проблеми та поєднують методи фізіотерапії таким чином, щоб підвищити ефективність лікування.

Для того, щоб отримати реабілітацію за НСЗУ пацієнту необхідно мати електронне скерування від лікаря, а також обов’язковою умовою є отримання стаціонарного лікування захворювання, що потребує фізичної реабілітації протягом останніх 4 тижнів чи амбулаторного лікування протягом останніх 6 місяців.

Реабілітація у медичних центрах «Родина» проходить за адресою у Львові: вул. Богдана Хмельницького, 11-15

Детальніше про медичний центр «Родина» можна ознайомитися за посиланням

Отримати відповіді на питання про реабілітацію – за номером: +38 067 230 11 77 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!