Де у Львові можна скористатись безкоштовним інтернетом за відсутності світла. Локації

1744 0
У випадку відключення електроенергії Wi-Fi може бути доступний впродовж 2-4 годин.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові «Укртелеком» відкрив мережу безкоштовних Wi-Fi-точок. Це відбулось згідно з рішенням Ради національної безпеки і оборони України «Про забезпечення електронними комунікаційними послугами в умовах воєнного стану» 

Джерело: Управління транспорту та зв’язку

Телекомунікаційні шафи позначили спеціальними наліпками. Тому мешканці міста з легкістю зрозуміють, де саме можна безкоштовно скористатися інтернетом навіть в умовах тимчасової відсутності світла. За відключення електроенергії послуга може бути доступна впродовж 2-4 годин.

Читайте також: У «Львівобленерго» пояснили, чи буде менше світла через похолодання

Повний перелік локацій по Україні можна переглянути на онлайн-мапі за посиланням. Локації по Львову:

Нагадаємо, що сьогодні, 3 лютого, на Львівщині діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії. НЕК «Укренерго» встановило ліміт споживання для Львівської області на рівні від 450 мегават мінімально вночі до 562 мегават максимально вдень.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!