Де у Львові можна укласти угоди на пільгове паркування

1566 0
Пільгове паркування можна оформити у Центрі обслуговування пасажирів та в офісі ЛКП «Львівавтодор».
ФОТО: LVIV1256.COM

ФОТО: LVIV1256.COM

Відтепер укладати угоди на пільговий тариф чи пільгові абонементи на паркування на майданчиках ЛеоПарковки можна у Центрі обслуговування пасажирів, що на вул. Горбачевського, 10. Це стосується мешканців, які живуть у будинках, що прилягають до паркувальних майданчиків.

Як зазначили у ЛКП «Львівавтодор», для оформлення пільгового паркування слід попередньо записатися за номером телефону гарячої лінії: 0 800 303 007. Прийом мешканців: у вівторок і четвер з 9:00 до 17:00, перерва на обід – 13:00-13:45.

«Адміністратори приймають документи на першому поверсі будівлі, тому до нас можуть завітати та укласти договір і маломобільні групи населення», – додали у комунальному підприємстві.

Зазначимо, що оформити пільгове паркування також можна в офісі ЛКП «Львівавтодор», що на вул. Галицькі Пасіки, 7. Детальніше про пільгові абонементи на паркування та необхідний перелік документів, читайте тут.

Нагадаємо, у Львові ціна на паркування може зрости з 30 грн до 40 грн за паркування на закритому майданчику в центрі міста, на відкритому – до 15 грн. Крім цього, планують підвищити тарифи місячних абонементів з паркування. Нові тарифи повинні затвердити під час сесійного засідання. Як може змінитися ціна, читайте тут.
 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

_________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!