Де у Львові можуть звести нові готелі

2907 0
За останній період у Львові презентували плани на будівництво готелів у різних районах. Тож Tvoemisto.tv розповідає про те, де незабаром вони можуть з’явитися.
Фото умовне/gettyimages

Фото умовне/gettyimages

16-поверхівка з готелем

На вул. Науковій, 7 планують збудувати багатофункційний комплекс, до якого входить офісний центр, готель, два житлові будинки та триповерховий паркінг. 

Будівництво планують на перетині вулиць Княгині Ольги і Наукової. Ділянка є логічним продовження вже існуючого офісного комплексу, який вже має на цьому місці три окремі будівлі. На ділянці є розважальний центр ODEON, а також підпірні стінки. Навколо будується чимало новобудов, які сягають 10-13 поверхів. Більше тут.

Апарт-готелі біля «Арени Львів»

Поблизу «Арени Львів» планують збудувати новий житловий комплекс з апарт-готелями та офісними приміщенням, а також дитячий садок і школу. Йдеться про ділянку в периферійній зоні Львова, неподалік іподрому та стадіону.  

Поверховість буде змінною – 7-16 поверхів. На верхніх поверхах заплановані 560 квартир, на першому – магазини, супермаркет, на другому – офісні приміщення. Площа території становить орієнтовно 2,71 га. Детальніше.

Мотель і кафе

Неподалік Львова у селі Малехів на вулиці Київській, 5 хочуть збудувати мотельний комплекс та кафе. Будівля матиме висоту 4 поверхи. Мотель розрахований на 58 номерів, до 116 мешканців. Детальніше читайте у новині.

Апарт-готель біля парку Франка

Біля парку Франка, на перехресті вулиць Каменярів і Технічної, збудують житловий будинок та апарт-готель. Розмістять 6-поверховий будинок готельного типу (апартаменти) вищого класу та громадський будинок з адміністративно-офісними приміщеннями. Детальніше.

Готель зі СПА

У Брюховичах хочуть збудувати СПА-готель з вбудованими приміщеннями громадського призначення на розі вул. Курортна – Отця Іздрика. Будівля запроєктована триповерховою. На першому поверсі буде рецепція, ресторан та конференц-зали. Готель займатиме два поверхи. 

У підземному поверсі розташують СПА, який під час тривоги зможуть використовувати як укриття. Також ззовні буде паркінг. Більше тут.

Готель біля Піскових озер

Управління архітектури та урбаністики ЛМР видало містобудівні умови та обмеження на реконструкцію нежитлової будівлі недіючої котельні під готель з наземною автостоянкою на вул Г. Чупринки, 130 у Львові. На ділянці запропонували створити трирівневий паркінг зі співмірною кількістю паркомісць до готельних номерів, а саме 49. Прочитати детальніше про це можна за посиланням.

Мініготель у пам’ятці

На вул. Шевченка, 31 планують реставрувати та пристосувати під мініготель пам’ятку архітектури місцевого значення вілли XX століття. Ділянка площею 1, 2267 га розміщена в межах історичного ареалу міста. Вілла має відповідний охоронний номер. Прочитати детальніше про це можна за посиланням.

Апарт-готель на місці бомбосховища

На Сихові, на вул. Навроцького, 1, хочуть збудувати новий торгово-офісно-готельний комплекс з дворівневим підземним паркінгом. Основною функцією будівлі є апарт-готель, а супутні – офісний центр, торгові приміщення та підземний паркінг. Згідно з детальним планом території будівництво багатофункційної будівлі є в першій черзі реалізації. 

Комплекс буде 10-поверховим та вміщатиме дворівневий підземний паркінг на 40 машиномісць. Нижчий рівень паркінгу планують використовувати як протирадіаційне укриття. Комерційні приміщення займуть перший поверх, з другого по четвертий поверхи облаштують офіси, а від п’ятого до десятого – апарт-готель. Загалом у готелі буде 42 номери. Більше тут.

 

Нагадаємо, що у лютому та на початку березня управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради презентувало будівництво низки об'єктів. Зокрема, у Львові можуть з’явитися нові багатоповерхівки, школи, дитячі садочки та офісні центри.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!