Резиденція Святого Миколая у Львові. Локації

2822 0
На свято Миколая у Львові працюватиме низка резиденцій, де діти можуть побачитися зі святим та отримати від нього подарунки.
Умовне фото

Умовне фото

Цьогоріч українці святкуватимуть День Святого Миколая 6 грудня, адже ПЦУ та УГКЦ перейшли на новоюліанський календар і всі дати змістилися на 13 днів назад. Tvoemisto.tv підготувало перелік локацій, де львів’яни із дітьми зможуть зустріти Чудотворця.

Читайте такожГоловний символ цьогорічного Різдва у Львові – світло

«Резиденція Святого Миколая у Патріаршому домі»

У Патріаршому будинку, що на пр.Івана Павла ІІ, 35б у Львові відкрилась Резиденція Св. Миколая. У програмі: спілкування з Миколаєм, розваги, солодкі подарунки, смачне частування, ярмарка сувенірів. Кожна дитина отримує у подарунок, книжку і вервечку, освячену Блаженнішим Святославом, Главою УГКЦ. 

Години роботи: у будні дні з 16:00 до 19:00, у вихідні і передсвяткові дні : з 12: 00 год до 19:00 год. Ціна квитка 300 гривень (дитина + один дорослий). Усю сума, отриману з реалізації квитків, розподілять на допомогу дітям благодійного проєкту «Місто добра» та ЗСУ. 

Резиденція Святого Миколая у Парку культури

У львівському Парку культури відкрили резиденцію Святого Миколая. Вартість квитка – 290 грн (дитина + дорослий). Резиденція працюватиме щодня до 10 грудня з 12:00 до 19:00 год. Попереднє бронювання за тел: 098 76 222 48

Святий Миколай у музеї «Львів Стародавній»

На гостини до Миколая можна завітати до музею стародавнього Львова, що на вул. Краківська, 21. Відвідати можна з 4 до 10 грудня. Вартість: 520 грн, для груп – 470 грн. 

«Хатинка Миколая у Гаю»

Музей народної архітектури та побуту (Шевченківський гай) запрошує маленьких львів’ян та гостей міста на театралізовану казкову екскурсію «Святий Миколай у гаю».

Святий Миколай до своїх іменин облаштував у Шевченківськім гаю – хатинку, у якій разом із янголятами готується до зустрічі із маленькими друзями. Відвідавши театралізовану екскурсію, діти зустрінуться із Св. Миколаєм, і отримають подарунок. Екскурсія розрахована на вікову категорію 6- 9 років. Години екскурсій –10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00. Тривалість – 2 год. Вартість індивідуального квитка – 90 грн (дитина+дорослий). 

Хатинка Святого Миколая у Ведмежому притулку «Домажир»

З 1 до 9 грудня львів’ян запрошують у резиденцію святого Миколая у Домажирі. На відвідувачів чекає: екскурсія зимовим лісом, пошта святого Миколая, святкова барбекю зона, какао і солодкий гостинець. Зареєструватись можна тут. Телефон для довідок: 0678206403.

Нагадаємо, новорічно-різдвяну ялинку урочисто відкриють у Львові 5 грудня, 22 грудня, на площі Ринок, перед Ратушею, відкриють шопку, яка є незмінною для міста вже 9 років, а у переддень Різдва, 24 грудня, на площі Ангелів встановлять чотирьохметрового дідуха.

Антоніна Костик

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!