Київ

Депутатка «Київради» від «ЄС» Ганна Коваленко скалала мандат

846 0
Раніше НАБУ та САП повідомили про підозру депутату Ганні Коваленко
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Депутатка Київради від фракції «Європейська Солідарність» Ганна Коваленко самостійно відмовилася від свого мандата, написавши відповідну заяву. 

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили депутатці Київської міської ради про підозру у внесенні недостовірних відомостей до е-декларації за 2020 рік.

Слідство встановило, що депутатка не задекларувала доходи від продажу цінних паперів, отриманих у 2020 році на суму 55,6 млн грн. Також вона «забула» вказати дані про отримані доходи від продажу мотоцикла марки Harley-Davidson, автомобіля марки Land Rover і нараховані страхові виплати на ремонт автівки.

Також у декларації депутат неправильно зазначила вартість земельної ділянки у Києві, що їй належить. Загальна сума незадекларованих статків становить понад 63,7 млн грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!