Київ

Дерево врятувало тварин Київського зоопарку від уламків російської ракети

725 0
Тваринам, які отримали стрес внаслідок нічної атаки, підвищать раціон
Фото: Державна екологічна інспекція Столичного округу

Фото: Державна екологічна інспекція Столичного округу

Уламки російської ракети могли впасти у вольєр і завдати шкоди тваринам Київського зоопарку. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Столичного округу

Екоінспектори обстежили територію та пошкоджене уламком дерево.

Зламана величезна гілка діаметром до 30 см.

За словами директора Київського зоопарку, каштан врятував тварин. Якщо він попав би у вольєр, то були б інші наслідки. Також, у тварин спостерігається стресовий стан.

«Десь добу, якщо не тиждень, будуть проводитися антистресові заходи, зокрема, буде підвищений раціон», - йдеться у повідомленні.

Київський зоопарк - є об'єктом природно-заповідного фонду загальнодержавного значення.

Нагадаємо, під нічної атаки росіян на Київ уламки збитої ракети впали на території Київського зоопарку. Постраждалих серед тварин та працівників  зоопарку немає. 

В ніч на 16 травня ворог здійснив комплексну атаку з різних напрямків одночасно, із застосуванням БпЛА, крилатих ракет та ракет балістичного типу «Кінжал». Усі вони були збиті.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!