Київ

Дерев'яні конструкції Золотих Воріт у Києві обробили вогнебіозахистом

917 0
Дерев’яну будівлю музею «Золоті ворота» обробили протипожежною речовиною.

Золоті ворота вчергове обробили протипожежною речовиною. Про це розповів заступник гендиректора Національного заповідника «Софія Київська» Вадим Кириленко. 

Зазначається, що майстри здійснили роботи по вогнебіозахисту дерев’яних конструкцій та елементів Золотих Воріт, а все це стало можливим за підтримки благодійників і волонтерів, кажуть у заповіднику.
 
 

Зазначимо, таку процедуру фахівці проводять регулярно. Під час минулої мініреконструкції у січні, у музеї відремонтували електричну систему та обробили всю деревину протипожежною речовиною.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!