У «Золотих воротах» в Києві зробили ремонт

1063 0
Коли немає світла в центрі Києва, в «Золотих воротах» можна підзарядити мобільний чи ноут
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У приміщенні музею «Золоті ворота» зробили ремонт коштом Німецько-українського товариства з економіки та науки. Про це повідомила книжкова продюсерка Альона Лазуткіна.

У музеї відремонтували нагальні місця та обробили всю деревину протипожежною речовиною. Також в «Золотих воротах» відремонтували електричну систему, тому зараз, навіть коли немає світла в центрі міста, в музеї можна підзарядити смартфон чи ноутбук.

Охочі підтримати музей можуть купити вхідний квиток за 60 гривень або замовити екскурсію, що коштує 150 гривень (група від чотирьох людей) і 300 гривень — для меншої кількості.

Востаннє реставраційні роботи пам’ятки "Золоті ворота" проводилась у 2007 році. 

Читайте також: У Музеї історії України розказали деталі позову про знесення храму-МАФу УПЦ МП

Нагадаємо, влітку в музеї ініціювали збір коштів на ремонт. Планували зібрати 1,1 мільйона гривень, проте вдалось назбирати лише 64,6 тисячі. Тепер ці кошти вирішили витратити на друк путівників та посібників про музей «Золоті Ворота» та на потреби персоналу.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!