Держслужбовці Львівщини мають можливість навчатися у Кореї

668 0
Йдеться про отримання ступеня магістра міського управління та планування.
Сеульський університет

Сеульський університет

Мерія міста Сеул, столиці Республіки Корея, та Сеульський університет запрошують державних службовців з інших країн, зорема України, на навчання за стипендіальною програмою 2024 року – на отримання ступеня магістра міського управління та планування. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Які умови участі:

  • вільне володіння англійською мовою,

  • вік до 40 років,

  • досвід державної служби понад 3 роки,

  • ступінь освіти – бакалавр,

  • задовільний стан здоров'я,

  • батьки учасників теж повинні бути не корейцями.

Термін навчання – 2 роки: з серпня 2024-го до серпня 2026-го.

Читайте також: Що задекларували заступники голови ЛОВА Максима Козицького

Такі витрати, як плата за навчання та гуртожиток, авіаквитки в обидві сторони, медичний огляд після прибуття, покриває проєкт. Також учасникам надаватимуть щомісячну допомогу на проживання.

Подати заявку для участі у програмі потрібно до 14 березня 2024 року. Деталі щодо пропозиції та процесу подання заявки можна дізнатися за посиланням.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!