Що задекларували заступники голови ЛОВА Максима Козицького

2330 0
У керівника Львівської ОВА наразі є п’ять заступників, проте лише троє з них подали декларації.
Фотоколаж: Твоє місто

Фотоколаж: Твоє місто

У керівника Львівської ОВА Максима Козицького наразі є п’ять заступників, проте лише троє з них подали свої декларації. Йдеться про першого заступника Андрія Годика, а також заступників Юрія Бучка та керівника апарату ЛОВА Тараса Греня. 

Перший заступник Андрій Годик

За 2022 рік сім’я Годиків отримала 1 млн 748 тис. гривень доходів. Зарплата першого заступника з них становить 962 тис. гривень. Окрім того, його дружина Марія отримала 731 тис. гривень від підприємницької діяльності. Що ж до активів, то особисто Андрій Годик зберігає 1 млн 201 тис. гривень готівки.

Особистої нерухомості Годики не мають, проте проживають у квартирі батька у Львові. А також мають у розпорядженні одну автівку – Kia Sportage 2019 року. 

Заступник Козицького Юрій Бучко

Чиновник подав декларацію лише за 2021 рік, за який він з дружиною Наталією отримав 951 тис. гривень, з яких 909 тис. гривень – з/п заступника. Також Юрій Бучко зберігає 3 млн 279 тис. гривень на банківських рахунках та готівкою

Проте зазначимо, що серед активів також вказані 762 тис. гривень, які дружина внесла як забезпечувальний платіж відповідно до умов попереднього договору купівлі-продажу апартаментів у приватного підприємства «Ріелпогранбуд». 

Особистої автівки у заступника голови ЛОВА немає, проте користується тією, яка належить дружині – Skoda Octavia 2017 року, яку вона придбала у 2020 році за 440 тис. гривень. 

Проживають Бучки у львівській квартирі, а, окрім цього, мають паркомісце та нежитлове приміщення. 

Головний комендант та керівник апарату ЛОВА Тарас Грень 

Свою декларацію Тарас Грень подав ще раніше, коли звільнявся з Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Відтак, за вісім місяців 2022 року він отримав 1 млн 6 тис. гривень. З яких з/п від Мінюсту становить 581 тис. гривень, а виплата військовослужбовцю – 413 тис. гривень. 

В активах сім’ї Гренів зберігається 1 млн 413 гривень, а також 41 тис. доларів, які декларант позичив невідомій фізособі. 

Сім’я користується трьома автівка – Mitsubishi Outlander 2006 року, яку придбали того ж року; Kia Sorento 2018 року, яку придбали того ж року та належить дружині; Ford Fusion 2018 року, який придбали у 2020 році. 

Уся ж нерухомість сім’ї належить дружині – 4 земельні ділянки та житловий будинок. 

Додамо, що Олександр Кулепін та Іван Собко як і їхній керівник Максим Козицький, свої декларації за останній період ще не подали.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv також розглянуло декларації, які подали нардепи зі Львова Микола Княжицький, Микола Величкович та Софія Федина.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!